Navigáció

ComLift2000 a liftszerelő, a felvonó üzemeltető és a karbantartó.

Cégünk fő tevékenységi területe az új felvonók és emelő berendezések tervezése, építése, beüzemelése. Személy - és teher felvonó berendezések javítását és felújítását vállaljuk szakszerű átadással.

Szakembereink, felvonó szerelőink széles technikai ismeretekkel rendelkeznek a hazai felvonók és emelőberendezések területén.
Partnereinkkel közös célunk az általunk birtokolt szakmai tudás és technikai fölény etikus használatával közvetiteni értéket ügyfeleink felé. A szakmai előírásokkal összhangban dolgozunk a biztonságos üzemeltetés érdekében. 

Felvonó karbantartás és javítás, új felvonó - avagy “lift” - berendezés építése esetén körültekintően járunk el, különböző technikai szempontokat követve. Üzembejárás és állapotfelmérés után egyeztetjük a lehetőségeket, és az elvárások figyelembe vételével teszünk árajánlatot. Az egyedülálló minőség, mely munkánkat jellemzi, a sok éves tapasztalatnak, a képzett munkaerőnek és partnereinek köszönhető ( MLC Advanced Elevator Solutions, Montanari Group, Klefer ) 

Bővebben Rólunk
Comlift2000 Kft Felvonók telepitése karbantartása lift üzemeltetés távfelügyelet

Magyarországon kizárólagos forgalmazó partnere vagyunk az MLC Kft.-nek

( eredeti nevén: MLC d.o.o ) a mikroprocesszoros emelővezérlés fejlesztője

ComLift2000 MLC Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása
LC-100 felvonó vezérlője 2008-óta 
hibátlanul szerepel a piacon.

A rendszer főként SMT technológiával (felületi szerelési technológia) készül.
 • 01

  MLC Referencia termékek dokumentum

  Előirásoknak megfelel, a Szabványnak eleget tesz, egyszerű a konfigurálás az univerzális programmal. Lcd mobil terminállal, számítógéppel vagy az interneten keresztül.

 • 02

  Az MLC LC100 vezérlés, elektronika

  Az LC100 egy mikroprocesszoros vezérlőrendszer akár 40 megállós és 8 multiplexes felvonóhoz. A rendszer univerzális, és a legkülönfélébb követelményekre alkalmazható, amelyek a felvonók új generációjának vezérlésére vannak beállítva, akár 4 m/ s-ig

 • 03

  Az MLC vezérlések funkciói

  Modulcsatlakozás és egyszerű Plug and Play, fülke terhelés mérése. A motor és a vezérlőszekrények hőmérsékletének ellenőrzése. Leszálláskorrekció minden emeleten. Paraméter kiválasztása a jelátvitelhez. Több mint 100 parametrikus időzítő különböző alkalmazásokhoz. Valós idejű hibastatisztikák.

 • 04

  MLC tabló, kijelző

  ComLift2000 MLC Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása

Egyéb általunk forgalmazott termékek:

 • 05

  Metroplast termékek

  Előirásoknak megfelel és megbízhatóan működő Metroplast sebességhatároló és fogókészüléket bátran ajánljuk.
  Árajánlatért kérjük keresse irodánkat munkaidőben telefonon vagy email üzenetben.

 • 06

  ProLift ajtózár

  ProLift C250 ajtózár

 • 07

  Hamarosan elérhető

 • 08

  Hamarosan elérhető

Értéket és minőséget teremtünk

Felvonó üzemeltetés     Karbantartás

Folyamatos karbantartás,  állapot felmérés, tanácsadás
Javítás, alkatrész beszerzés, felújítás. Örömmel vállaljuk.

Karbantartás és javítás

A felvonó berendezések bonyolult gépesített eszközök, melyek legjobb minőségű alkatrészei is időszakosan elkopnak, cserére szorulnak. Mivel a liftek veszélyes üzemű berendezésnek minősülnek, ezért a rendszeres javítási és karbantartási munkálatokat az akkreditált minőségellenőrző és szakértői cégek által előírt irányelvek szerint végezzük. Célunk, hogy a biztonság mellett esztétikus környezetet biztosítsunk az általunk kezelt liftekben.

Schindler Felvonó felújítás + ComLift2000
= Megfelelés az előírásoknak

A Schindler tipusú, bútorszállításra is alkalmas felvonó felújítására vonatkozó technikai megoldásunk minden előirásnak megfelel.
A felújítási munkálatok bármelyik Schindler felvonóval elvégezhetőek a ComLift2000 Kft. egyedülálló módszerével. A volt piacvezető Schindler felvonók szinte minden harmadik társasházi épületben évek óta üzemelnek - a Szakági Műszaki Előirásokkal összhangban a a ComLift 2000 Kft. megoldása ügyfél optimálizált és megbizható.

liftszereles Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása

Felvonó távfelügyelet

A felvonók működtetését szabályzó 113/1998 (VI.10) Kormányrendelet előírja, hogy minden felvonó berendezést üzemeltető épületben folyamatosan legalább egy olyan személynek tartózkodnia kell, aki felvonó kezelői vizskával rendelkezik. Erre a problémára jelent megoldást a Felvonó Távfelügyelet. Hiba esetén a felvonó fülkében elhelyezett készüléken, egy gombnyomással hívható a diszpécserközpont. A bejelentés pillanatában elindul a segítség és a lehető leghamarabb kimentjük a bent rekedt személyt.

Új felvonók építése

Új felvonó berendezés létesítése a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Legyen az lakóház, szálloda, kórház, irodaház vagy magánlakás, ha Ön felvonót szeretne, a többit megoldjuk mi. Már az első lépésektől állunk rendelkezésére, szaktanácsadással, tervezői konzultációval. Részt veszünk a megvalósításban, tervezünk, engedélyeztetünk és felépítjük az Ön igényeihez igazított felvonót.

2000

óta 

Fogadjunk a mai nap már kétszer utazott velünk fel és le. Ez jelenti nekünk az eredményt, hogy az általunk üzemeltetett felvonókkal naponta közlekednek biztonságosan

400

Karbantartás, új felvonó építés

Célunk az emelőberendezések, és felvonók optimalizálása, biztonságos és állandó üzemeltetése a mindenkori törvényi előirásoknak megfelelően.

Személy-, és kisteher felvonó berendezések, liftek felújítása és karbantartása a fő tevékenységünk

Szakmai tapasztalatunk, és a számos általunk üzemeltetett társas- és irodaházi lift a garancia arra, hogy szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Számos karbantartási díjcsomagunk közül választhatja ki az Önöknek leginkább megfelelőt.
A 146/2014 (V.5.) Kormányrendelet előírja és kötelezi a Társasházakat a biztonság technikailag elavult felvonóberendezések korszerűsítésére. A felvonó berendezések legjobb minőségű alkatrészei is időszakosan elkopnak, cserére szorulnak. A rendszeres javítási és karbantartási munkálatokat az akkreditált minőségellenőrző cégek által előírt irányelvek szerint végezzük. Célunk, hogy a biztonság mellett esztétikus környezetet biztosítsunk az általunk kezelt liftekben.

 • ComLift2000 Referencia, Bemutatkozás
 • Árajánlatunkat irodánk bocsátja rendelkezésre 

  A Távfelügyelet megoldás.

  A felvonók működtetését szabályzó 113/1998 (VI.10) Kormányrendelet előírja, hogy minden felvonó berendezést üzemeltető épületben folyamatosan legalább egy olyan személynek tartózkodnia kell, aki felvonó kezelői vizsgával rendelkezik.
  AMENNYIBEN 3 ÉVRE LESZERZŐDIK VELÜNK, A Hiba Jelentő BERENDEZÉST DÍJMENTESEN BESZERELJÜK ÉS ÜZEMBE HELYEZZÜK.

  Általános szerződés 3 éves szerződés

  ComLift2000 partnereink

  Lift, emelő berendezés

  Társasházak, mint ügyfelek 

  A liftépítés mindig egy nagy elhatározás, akár társasházról, akár egyszerű családi házról beszélünk. Ha megszületett a döntés, akkor szívesen adunk tanácsot annak érdekében, hogy minőségi, ugyanakkor megfizethető lift kerüljön beépítésre. Amennyiben a társasház már rendelkezik lifttel, úgy a havi kötelező karbantartásokat, távfelügyeletet is el tudjuk látni, az ehhez szükséges engedélyeink és szakmai kompetenciánk is megvan. Szakmai tapasztalatunk, és a számos általunk üzemeltetett társas- és irodaházi lift a garancia arra, hogy szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Számos karbantartási díjcsomagunk közül választhatja ki az Önöknek leginkább megfelelőt. A videón egy szép új építésű meghajtó látható.

  schindler meghajtó felujitas lift felújitás javítása
  Útóbbi munkáink, fontosabb híreink

  Beszámolunk 

  Cégünk 2000 óta van jelen a felvonó iparban. Magyar kisvállalkozásként alakult. Kezdetben multinacionális vállalatok és magyar kisvállalkozások alvállalkozójaként dolgoztunk, majd tevékenységi körünket kiterjesztettük karbantartásra és javításra is. A karbantartási állomány bővülésével folyamatosan nőtt a modernizációs megrendeléseink száma. A szakszerű karbantartásnak köszönhetően felvonóállományunk meghibásodási százaléka minimális. Precíz, pontos és szakszerű munkánknak, valamint rövid kiszállási határidőnknek köszönhetően számos irodaház és társasház üzemeltetője megtisztel minket bizalmával. Munkatársaink a folyamatos képzéseknek köszönhetően a hazai piacon megtalálható, összes típusú felvonó berendezés javítását, karbantartását szakszerűen el tudják végezni. Megrendelőink többféle karbantartási és javítási díjcsomag közül is választhatnak, igény szerint lehetőség van egyéni konstrukció kialakítására is.

  Comlift hirek Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása

  Müködési és Szerződési feltételek

  A felvonók karbantartásának jogszabályi hátterét a 146/2014. (V. 5.) Korm. rendelet határozza meg.
  Müködésünket az alábbi dokumentum alapján végezzük:  

  146_2014 Korm. Rendelet PDF
  Comlift hirek Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása

  Pár Referencia

 • Generali Irodaház 1132 Budapest, Váci út 36-38.
 • B V FM Irodaházak Budapest, Hungária Körút.
 • Zuglói Vagyonkezelő
 • Drill Kft. Budapest, Tengerszem utca 106.
 • Kőbányai Vagyonkezelő
 • Bajnok Irodaház Kft.
 • Ha kíváncsi, kérdezzen minket

  Comlift hirek Felvonó berendezés lift felújitás karbantartása javítása

  Tagok vagyunk

  Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően tulajdonunkba került 2017-ben a Zselics Felvonószerelő kft.

 • Kapcsolat

  Az alábbi mezők kitöltésével felteheti kérdéseit, ha megadja telefonszámát, visszahívjuk. 

  Comlift2000 kapcsolatfelvétel.

  Irodánk Budapestcsendes részén található

  Budapest 1238 Szentlőrinci út 17/A 

  +36 20 851 36 08 

  office comlift2000 hu

  Munkanapokon: 8.00 - 16.00

  Budapest 1238

  Szentlőrinci út 17/A 

  CET−09:00 UTC+01:00

  ComLift2000 Kft. hírlevele hamarosan elérhető